06-03-14

Uitgelezen...

Het ongrijpbare meisje

het-ongrijpbare-meisjemario-vargas-llosa-9789029077637-4-1-image.jpgHet ongrijpbare meisje is Vargas Llosa's eerste echte liefdesroman.
Ricardo valt op zijn vijftiende als een blok voor een meisje dat zich Lily

noemt. Maar op een dag verdwijnt ze spoorloos en blijkt dat alles wat ze heeft verteld leugens waren. In de jaren die volgen komt hij haar
op de meest onverwachte momenten tegen. Elke keer noemt ze zich anders en elke keer is Ricardo weer als was in haar handen.

Het ongrijpbare meisje is een avontuurlijke, erotische en spannende roman van een van de grootste Zuid-Amerikaanse schrijvers.

Een prachtig verhaal over een onbereikbaar liefde. 
Ongelooflijk mooi geschreven en een intrigerend verhaal, vol verrassende en leuke wendingen.
Een geweldig boek, die je moet gelezen hebben! 

08:44 Gepost in Boeken | Tags: lezen | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Die mening deel ik dus niet ;-) Ik heb mij te veel aan die kerel geërgerd, hoe hij elke keer opnieuw voor die vrouw viel, terwijl zij hem gewoon gebruikte, ik kan dat niet begrijpen. Erotisch vond ik het ook niet bepaald. Ik hoop dat zijn ander veelgeprezen boek, iets met 'oorlog' in de titel, beter meevalt (want dat is keidik en ligt al een tijdje klaar).

Gepost door: LJ | 13-03-14

Reageren op dit commentaar

Ik vond het echt wel iets hebben (heb het dan ook op een dag uitgelezen!). De manier hoe ze met hem omgaat, het verlangen naar haar... ik heb het graag gelezen. :)
Iets met oorlog... mmm spreekt mij misschien ook wel aan. Keidik... misschien eentje voor op de e-reader (als het boek in de bib niet te vinden of steeds uitgeleend is).

Gepost door: Flavie | 14-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.