12-02-14

Uitgelezen...

Sorry

1001004007516361.jpgVier jonge mensen in Berlijn bedenken een briljant plan om veel geld te verdienen: SORRY, een agentschap dat excuses aanbiedt namens personen en bedrijven die zelf de confrontatie schuwen. Het blijkt al snel een zeer succesvolle formule: steeds meer mensen maken van hun professionele diensten gebruik om hun geweten te verlichten.
Tot ze op een dag naar een appartement worden gestuurd om verontschuldigingen aan te bieden aan een vrouw die op ijzingwekkende wijze om het leven is gebracht. Hun opdrachtgever laat het hier niet bij: ze moeten de vrouw ook begraven. Het is het begin van een nachtmerrie waarbij het viertal als schaakfiguren op een spoor van gruwelijkheid wordt gezet, waar van vergeving, of van een zwart-witte tegenstelling tussen daders en slachtoffers, geen sprake is. 

Een echte aanrader voor de thriller-fans! 
In het begin moet je er echt wel je gedachten bijhouden, door de verschillende verhaallijnen die door elkaar lopen. De eerste 50 bladzijden lezen niet zo vlot (korte hoofdstukken, verschillende personages ) maar dan ineens zit je in het verhaal en leest het als een trein.
Een geweldig boek, met een verrassend plot... de ideale thriller :). 

08:40 Gepost in Boeken | Tags: lezen | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Ok, genoteerd, de titel en auteur verschijnen in mijn lijstje.

Gepost door: HansDeZwans | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

Moet je zeker lezen!
Momenteel ben ik aan een volgend boek bezig, tot nu toe, ook een echte aanrader!

Gepost door: Flavie | 13-02-14

Heb het op mijn Goodreads to read lijst gezet!!

Gepost door: LJ | 16-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.