05-02-14

Geduld...

In het kort...
Ik wou al een tijdje een e-reader voor op de bus. Eerst had ik er eentje gekocht in november op bol.com, na 2 weken kreeg ik een mail dat die niet meer leverbaar is (jammer!).
Beginnen zoeken naar een andere en op de site van Eci een degelijke gezien voor een degelijke prijs (ik wil er ook niet te veel geld aan uitgeven, het is enkel maar om boeken op te lezen). " Vandaag voor 18u besteld, is morgen in de bus". Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat de bestelling vertraagd is (oh nee hé,! maar gene paniek). Een tijdje later eens gemaild met de vraag wanneer ik hem nu effectief zal hebben, ze antwoordden mij eind januari (pfff!!). Op de site zag ik dat hij pas leverbaar is vanaf 01/02/2014 (niet zo leuk, maar ja...).
Toch had ik er een raar gevoel bij, dus ben ik beginnen googelen... wat had ik gevonden: Eci is op 9 januari failliet verklaard! Oh nee!! In alle paniek een mail gestuurd met de vraag hoe het zit met mijn bestelling (die al betaald is!), kreeg ik een antwoord: dat er geen nieuwe bestellingen mochten geplaatst worden bij de leveranciers van de curatoren, dat mijn bestelling enkel vertraagd is en dat ik even geduld moet hebben. Ik vreesde al het ergste, ik dacht: ik ben mijn geld kwijt en geen e-reader rijker :(.
Maandag kreeg ik een mail, dat Eci overgenomen is door een Nederlands bedrijf (oef!) en dat ze de komende weken alles op punt zetten waardoor de bestellingen vertraagd zijn.
Ik hoop bij deze dat ik niet meer moet vrezen, enkel nog wat méér geduld hebben en hopelijk kan ik binnenkort (eindelijk) boeken lezen op de bus op mijn langverwachte e-reader!

patience-steer-blog.com--300x200.png

Commentaren

De vingers gekruisd houden voor een goede afloop.........
( Waarom geen Tablett ? )

Gepost door: A van de Aa | 05-02-14

Reageren op dit commentaar

Omdat dit net iets meer kost en wij hebben er al eentje.
Ik wil iets waar ik enkel boeken op kan lezen, gemakkelijk mee te nemen in de handtas, iets basic dat goed werkt.

Gepost door: Flavie | 05-02-14

"patience"..

zul je hier wel nodig hebben Flavie..

hopelijk komt dit nog in orde.

groeten

Gepost door: willy | 05-02-14

Reageren op dit commentaar

Da's minder leuk, Flavie. Hopelijk loopt het goed af, en krijg je waar voor je geld... ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 05-02-14

Reageren op dit commentaar

Altijd werkend, wel érg basic, is en blijft het gedrukte boek :-)
Ook handig op de bus, op het strand, in het park, stiekem op het werk, tussen de soep en de patatten, in bed ...
Gaat niet stuk als je 't laat vallen (enfin, toch niet onherroepelijk), nooit een lege batterij, prima leesbaarheid, je kan er zelfs je busticket in kwijt ...

Gepost door: Zonder Paard | 06-02-14

Reageren op dit commentaar

Eerlijk... verkies ik zelf ook het gedrukte boek. Ik vind het zalig om in de bib te vertroeven, snuisteren, boekje uitzoeken.
Ook sleur ik overal mijn boek mee in de handtas, maar ik heb al gemerkt dat het niet altijd evident is, zeker niet als het een dik boek is (ondervind dan ook wat last van de schouder).
Daarom heb ik na lang nadenken, toch beslist om een e-reader aan te schaffen, om af en toe eens een dik boek te kunnen lezen op de bus, zonder al te veel 'hinder' :).

Gepost door: Flavie | 06-02-14

Ik zou al aan het gillen geslagen zijn pfffff :-) (geduld is niet mijn sterkste kant)
Ik lees het liefst echte boeken, zelfs dikke prop ik in mijn sjakosh. Op vakantie neem ik de tablet mee dan hoef ik geen rekening te houden met maximum luchtvaartmaatschappijgewichten. Ben benieuwd naar jouw e-readerervaringen, naar 't schijnt wil je niet meer terug eens je er eentje hebt!

Gepost door: LJ | 06-02-14

Reageren op dit commentaar

Ik heb lang getwijfeld of ik er wel eentje zou kopen... ik verkies nog steeds een echt boek! De mini-versies (tot een 500blz) is gemakkelijk gepropt in de sjakosh, maar de dikkere vind ik toch iets lastiger om mee te zeulen (ofwel zitten er teveel andere nuttig of onnuttige zaken in de sjakosh :)).
Toch ben ik een beetje benieuwd naar de e-reader maar ik ben er zeker van dat een echt boek mijn favoriet blijft!

Gepost door: Flavie | 07-02-14

E-reader, tablet ... Nope.
Mijn Zonder Paard steigert bij die woorden.
Papier, daar wordt hij rustig van.

Flavie ... doen als LJ: in de sakosj proppen. Koop desnoods nog een Delvauxke bij om daar én uw sakosj én uw boek in te stoppen. Of twee boeken.

('k heb vandaag twee leuke blogs ontdekt, maar dat volledig en geheel tussen haakjes)

Gepost door: Zonder Paard | 06-02-14

Reageren op dit commentaar

Delvauxke? Geef mij maar een Nathan ;-).
Het gedrukte boek blijft ook mijn favoriet en wees gerust, de e-reader wordt enkel in uiterste nood gebruikt, om op overvolle Lijnbussen, waar ik in een klein hoekje, nog net een beetje kan lezen zonder gesleur of onhandigheid van de net iets te dikke boek.

Gepost door: Flavie | 07-02-14

Een Nathanke géven? ... Ik ken je nog maar twee dagen van je blog :-)

Allez, en als de e-reader alleen maar voor noodgevallen is, op overvolle bussen tussen massa's natte jassen ... dan is het je vergeven!

'k Zal wel lezen of dat prul meevalt, of niet! Als het al arriveert (maar dat hoop ik met jou).

Gepost door: Zonder Paard | 07-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.